Εκτύπωση

Αίθουσα συλλόγου

  • Ο Σύλλογός μας διαθέτει  ιδιόκτητη αίθουσα, η οποία είναι μία  από  τις  καλύτερες,  με  βιβλιοθήκη, θέρμανση, εξαερισμό, Η/Υ, ΦΑΞ  κ.λ.π. στην οποία πραγματοποιούνται αρκετές από τις εκδηλώσεις του συλλόγου (Πάρτυ νεολαίας, κοπή πίτας, παιδικό πάρτυ, αποκριάτικο γλέντι, μαθήματατα χορού κ.α.).
  • Η αίθουσα είναι ανοιχτή κάθε Κυριακή 5:00 με 8:00 το απόγευμα για τα μαθήματα των χορευτικών τμημάτων και για την συνάντηση των μέλων και φίλων του συλλόγου. Επίσης μπορεί να ανοίξει οποιαδήποτε ημέρα μετά από συνεννόηση με τα μέλη του Δ.Σ.
  • Μετά την  κατασκευή  του << ΜΕΤΡΟ >>  έχει  πλέον  το  πλεονέκτημα  να  βρίσκεται  σε  απόσταση  μόλις  δύο  τετραγώνων  από  το  σταθμό << ΣΕΠΟΛΙΑ >>
  • Επιπλέον Πληροφορίες : Eκπ.Σύλλογος Χαλκιοπουλιτών ¨Ο Άγιος Ανδρέας ο Ερημίτης¨ Τριανταφυλλοπούλου  18   T.K.:10443 – Λ. Σκουζέ  Αθήνα    Τηλ.- ΦΑΞ   210 5155425.                       Ε-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
 
 

Ακριβώς παρακάτω μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διαδραστικό χάρτη για να βρείτε εύκολα τον σύλλογό μας.